Mijn gedichtenbundel ligt bij de drukker!

Vandaag kreeg ik een mailtje dat mijn boek bij de drukker ligt!

De "I can do it!" is bijna een "I did it!" geworden!

Wat heb ik er zin in om straks mijn eerste echte exemplaar in mijn handen te houden! Jij ook?

Het promoten is in de tussentijd al goed begonnen. Bij vrienden, familie, maar ook verder dan dat!

Vandaag heeft de boekhandel in Naaldwijk aangegeven exemplaren van mij te willen gaan verkopen in hun winkel. Goed nieuws en een eerste stap naar een plekje in de boekhandels!

Mogen geef ik een workshop Emotional Freedom Techniques aan 12 medewerkers van het Instituut voor Gezondheidszorg waar ik werk. In de gedichtenbundel staat ook een gedicht over EFT, dus ik zal hier ook mijn kans gaan grijpen.

Eerstejaars studenten ergotherapie en twee supervisanten hebben al geëxperimenteerd met het schrijven van een gedicht om op ervaringen te reflecteren. Heel leuk om het dichten steeds meer te integreren in mijn werk!

Veel mensen hebben mij al gevraagd of er een boeklancering komt. De intentie is er en ik ben al een tijdje aan het netwerken om er een mooi feestje van te gaan maken. Ik houd de spanning nog even hoog!

Groetjes, Sonja

Ps. Uitgeverij Boekscout werkt met Printing On Demand (POD), waardoor mijn bundel technisch gezien niet gedrukt, maar geprint wordt. Het verschil zie je gelukkig bijna niet. Wil je hier meer over weten? Klik hier om de blog van Boekscout over deze techniek te lezen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Mijn gedichtenbundel ligt bij de drukker!

Lees mijn gedichten op Insta!

Boekenweekgeschenk cadeau bij aankoop van bundel in boekhandel!

The Read Shop Naaldwijk bezorgt aan huis!

Boekpresentatie opgeschort

Uitnodiging boekpresentatie 13 maart 2020